Kunnossapitomateriaalien tarvesuunnittelija (MRP)
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Are you looking to join a dynamic, innovation-driven, international company, building a better future for us all? UPM leads the forest based bioindustry into a sustainable, innovation-driven, and exciting future. The competence, integrity and drive of our people make us unique. We live by our values – trust and be trusted, achieve together, renew with courage.

Etsimme nyt kunnossapitomateriaalien tarvesuunnittelijaa (MRP) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tervasaaren paperitehtaalle Valkeakoskelle.

Mitä teet

Materiaalitarvesuunnittelijana vastaat kunnossapitomateriaalivarastojen alueellisesta ja tehdaskohtaisesta optimoinnista kunnossapitostrategian ja liiketoimintasääntöjen mukaisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä kunnossapidon, tuotannon ja muiden UPM:n paperi- ja sellutehtaiden materiaalitarvesuunnittelijoiden kanssa. Olet aktiivisesti mukana varasto- ja hankintaprosesseissa. Hyödynnät työssäsi olemassa olevia ja kehitettäviä digitaalisia analysointi-, raportointi-, tiedonhakutyökaluja. Lisäksi toimit UPM:n turvallisuus-, ympäristö- ja eettisten periaatteiden ja niitä koskevien toimintaohjeiden mukaisesti.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sähkö- tai automaatioalalta (AMK tai vastaava) ja aiempaa työkokemusta kunnossapidosta tai kunnossapitomateriaalien tarvesuunnittelusta

  • Olet yhteistyökykyinen, tavoitehakuinen ja asiakaspalveluhenkinen. Uskallat sanoa oman mielipiteesi ja haastaa totuttuja toimintamalleja, mutta teet sen rakentavasti

  • Ymmärrät, että kunnossapitomateriaalien varastointi on kokonaistaloudellisten ratkaisujen hakemista yhteistyössä eri osapuolten kanssa

  • Kykenet tehokkaaseen ja huolelliseen työskentelyyn myös paineen alla

  • Sujuva suomen kieli ja hyvä englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä

  • Eduksesi luetaan SAP:n ja toimisto-ohjelmien sujuva hallinta

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Tehtävän toimipaikka on Tervasaaren paperitehdas Valkeakoskella.

Lisätietoja tehtävästä antavat UPM Suomen paperi- ja sellutehtaiden MRO-varastoista vastaava päällikkö Ilkka Jantunen, ilkka.jantunen@upm.com tai puh. +358407033805 ja varaston esihenkilö Ville Pöyhönen ville.poyhonen@upm.com tai puh. +358408478158. Yhteydenotot toivotaan kello 14.00-15.00 välillä seuraavina päivinä: 10.06, 17.06. ja 22.06.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 24.06.2021

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600. Jos olet UPM:n työntekijä, voit ottaa meihin yhteyttä UPM Service Portalin kautta: [LINK].

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 7 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot