Kunnossapitokenraali
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Kiertotalous on päivän sana, mutta kuka sitä kiinteistöjen fiksua käyttöä itse asiassa edistää? No sinä, ainakin jos tulet meille 

 

KUNNOSSAPITOKENRAALIKSI  

 

avainasiakkaamme tiloihin. Vähän maallisemmin termein tehtäväsi olisi olla siivouksen kohdevastaava. Järjestät joukkosi, eli siivoojat, tehtäviinsä järkevästi ja tehokkaasti ja yhdessä kukistatte kiinteistöä kuluttavat ja viihtyvyyttä haittaavat asiat. Huolehdit lisäksi turvallisuusasioista ja perehdytyksistä. Työkielesi ovat sujuva suomi ja ymmärrettävä englanti, työaikasi ma-pe klo 6.00 - 13.30. 

 

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja vahvaa organisointikykyä. Olet luotettava, et pelkää tehdä tärkeitä päätöksiä ja osaat laittaa tehtävät tärkeysjärjestykseen. Joustavuutta ja tehokkuuttakin sinulta on tarpeen löytyä, sillä tulet myös itse tarttumaan moppiin – tai mitä asetta mieluiten heilutatkaan taistossasi tahroja vastaan. Emme myöskään hae karjuvaa kersanttia, vaan odotamme sinun olevan persoonaltasi helposti lähestyttävä ja asiakaspalveluhenkinen.  

 

Kokemuksesi ja taitosi huomioidaan palkassa, joka on piirun perussiivoojan palkkaa parempi. Tehtävä on vakituinen ja työporukkasi ja pomosi ovat mukavaa ja huumorintajuista väkeä. Käytössäsi ovat ison yrityksen kaikki henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. Meillä pystyt halutessasi rakentamaan myös urapolkua haluamaasi suuntaan – tsekkaa vaikka sivuiltamme https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat, mitä kaikkea L&T:llä tehdään. 

 

Mitäpä oikeastaan enää aikailet? Hae jo paikkaa oheisen linkin kautta! Työsi alkaisivat viimeistään 1.5. ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme - ilahduta siis meitä hakemuksellasi n-y-t.  

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia työhakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta. 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255597
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytiimi (offre29786161.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Helsinki