(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitojohtaja, (Operations/tekniset palvelut), Helsinki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Suomessa meillä on 12 tehdaspaikkakuntaa ja logistiikkamme palvelee asiakkaitamme kattavasti koko Suomen alueella.

Toimintamme ytimessä ovat tulevaisuuden ratkaisut. Matkalla kohti täydellistä tuotantoa haemme nyt vahvistusta kunnossapidon johtamiseen. Kunnossapitojohtaja on uusi positio Valiolla. Tehtävässä pääset kehittämään uutta ja myös syventämään osaamistasi. Vastaat Valion kunnossapidon tuloksista ja kehität kunnossapitotoimintaamme yhteistyössä tehtaiden, alihankintaverkoston sekä Valio Operations johdon kanssa. Vahva osaaminen tehtaiden organisaatioissa ja keskitetty teknisten palveluiden asiantuntijaorganisaatio tukevat tehtävässä onnistumista. Olet keskeisessä roolissa keskitetyn kunnossapidon kehityssuunnitelman prosessoinnissa ja toteutuksessa. Korkea laatu, toimitusvarmuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille kunnia-asia. Kannustamme työntekijöitämme kokeilukulttuuriin ja oppimaan uutta ja sitä kautta saavuttamaan parhaan lopputuloksen kaikilla tuotannon tehokkuuden osa-alueilla.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy:
- Näkemystä, kokemusta ja asennetta kunnossapitotoiminnan, projektien ja jatkuvan parantamisen johtamisesta
- Di, insinööri tai tehtävään sopiva korkeakoulututkinto
- Vähintään 10 vuoden työkokemus josta vähintään viiden vuoden kokemus ja näyttö vaativan teknisen organisaation johtamisesta
- Hyvät yhteistyö- ja ihmissuhdetaidot yhdistettynä tehokkaaseen johtamiseen
- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito
- Valmiutta työmatkoihin erityisesti Suomessa

Valio on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä ja samalla kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Meillä pääset työskentelemään sitoutuneiden parhaiden ammattilaisten parissa, innovatiivisessa ja voimakkaassa kansainvälisessä kasvussa olevassa yrityksessä.

Lisätietoja: Tekninen johtaja Jukka Partti puh. 050 384 1323, arkisin 30.1. - 11.2. klo 16 -17 välisenä aikana.
Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 11.2.2020 mennessä hakulinkin kautta. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Operations vastaa Valion tuotannosta, logistiikasta, investoinneista, hankinnoista sekä Valion teknisisistä palveluista. Operations organisaatiossa työskentelee eri tehtävissä n. 2500 henkilöä.