Kunnossapitojärjestelmäosaaja
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020
Onko sinulla aikaisempaa kokemusta jostakin kunnossapitojärjestelmästä? Asiakasyrityksemme Sigma Solutions Oy hakee nyt riveihinsä jo kokemusta kerryttänyttä henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Pääset työskentelemään osana noin 15 hengen osaavaa tiimiä matalahierarkisessa organisaatiossa ja kehittämään taitojasi yhä pidemmälle. Lue lisää alta ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Todella monipuoliset työtehtävät
* Matalahierarkisen organisaation
* Mahdollisuuden työskennellä myös kansainvälisissä projekteissa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet osana noin 15 hengen tiimiä ensisijaisesti Helsingissä tai halutessasi Tampereella. Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös kansainvälisissä projekteissa joko etänä tai paikan päällä. Moninaisiin työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:


* Kehitys- ja järjestelmätukitehtävät kunnossapidon järjestelmiin
* Asiakkaiden tukeminen käyttöomaisuuden hallinnassa järjestelmätasolla
* Integrointi, raportointi, kustomointi ja konfigurointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Työkokemus kunnossapitojärjestelmän tuki-, ylläpito- tai kehitystehtävistä
* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. automaatio- tai konetekniikka)
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito


Etsimämme henkilö on lisäksi:


* Motivoitunut
* Oppimishaluinen


Etuna nähdään erityisesti osaaminen IBM Maximo -järjestelmästä. Eduksi katsotaan myös IT -alan osaaminen, erityisesti Java - ja SQL -taidot ovat suuri etu. Lisäksi ruotsin ja venäjän kielitaito katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Marraskuun alku tai neuvoteltavissa
* Työmäärä: Kokoaika
* Kesto: 12 kk, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen
* Sijainti: Helsinki tai Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sigma Solutions Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sigma IT on pohjoismaiden suurin riippumaton konsultointiyritys kunnossapitojärjestelmissä ja käyttöomaisuuden hallinnassa. Yrityksen missio on selkeä - luoda eniten lisäarvoa kunnossapitoprosessiin! Sigma toimittaa palveluita valmisohjelmistoihin liittyen, kuten IBM Maximo, API PRO ja Microsoft, ja yhdistää näihin omia ratkaisujaan sekä kärkitason osaamista IT:n ja kunnossapitotoimintojen alueilta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1381706
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki