Kunnossapitoinsinööri
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Kunnossapitoinsinööri

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt mekaanisen kunnossapidon kunnossapitoinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Rauman paperitehtaan energia- ja vesialueiden organisaatioon.​

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Rauman Biovoiman biovoimalaitos tuottaa prosessihöyryä ja sähköä UPM:n Rauman paperi-tehtaalle sekä kaukolämpöä ja sähköä Rauman Energialle, joka on Rauman kaupungin energiayhtiö. ​Lisäksi vastaamme alueen teollisuuden ja Rauman kaupungin jätevesien yhteispuhdistuksesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. Työskentelet osana innostunutta ja sitoutunutta työyhteisöä. Tervetuloa!”Energiapäällikkö Kari Hinkkanen

Mitä teet

Mekaanisen kunnossapidon insinöörinä toimit kunnossapitotiimin vetäjänä ja vastaat Rauman Biovoiman voimalaitoksen sekä tehdasintegraatin puhdas- ja jätevesilaitosten mekaanisesta kunnossapidosta ja kunnossapitotoimintojen kehityksestä. Myös vuosihuoltosuunnittelu kuuluu oleellisena osana tehtäviisi. Tarvittaessa olet mukana erilaisissa projekteissa.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AMK insinööri tai DI)
  • Sinulla on vahva kokemus mekaanisen kunnossapidon tehtävistä. Eduksesi lasketaan voimalaitos- ja/tai turbiinikokemus
  • Olet nopea oppimaan uutta ja tulet hyvin toimeen eri järjestelmien kanssa
  • Olet oma-aloitteinen ja joustava, lisäksi sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa energiapäällikkö Kari Hinkkanen, puh. +358405330087.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 3.12.2021 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 7 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Seuraa UPM Communication Papers: LinkedIn

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot