Kunnossapitoinsinööri
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Kunnossapitoinsinööri

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Rauman paperitehtaalle.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Rauman paperitehdas on johtava LWC-paperin valmistaja maailmassa. Etsimme porukkaamme hyvällä tekemisen meiningillä ja reippaalla, asioihin tarttuvalla otteella varustettua kunnossapidon suunnitteluinsinööriä. Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on positiivinen asenne ja olet yhteistyökykyinen. Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä kunnossapidon osa-alueelta. Työskentelet osana innostunutta ja sitoutunutta työyhteisöä paperitehtaalla. Tervetuloa!” –Kai Kuusela, Kunnossapitopäällikkö

Mitä teet

Mekaanisen kunnossapidon insinöörinä vastaat tehtaan telahuollosta ja -hionnasta.  Vastaat telojen kunnossapidon ja ennakkohuollon suunnittelusta sekä käytännön toteutuksesta. Toimit telahuollon ja telahionnan työryhmien esimiehenä. Lisäksi vastaat tarvittavien resurssien, varaosien sekä tarvikkeiden suunnittelusta ja osallistut niiden hankintaan. Tarvittaessa olet mukana erilaisissa projekteissa.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva konetekniikan koulutus (amk-insinööri tai vastaava)
  • Toivomme sinulta SAP-osaamista sekä käytännön kokemusta prosessilaitteistojen mekaanisesta kunnossapidosta, mielellään myös teloista
  • Olet nopea oppimaan uutta ja tulet hyvin toimeen eri järjestelmien kanssa
  • Olet oma-aloitteinen ja joustava, lisäksi sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen
  • Englannin kielen taito sekä tuotannon prosessiosaaminen katsotaan eduksesi

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta. Tarjoamme mielenkiintoisen ja käytännönläheisen työympäristön osana kansainvälistä konsernia.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Kai Kuusela, puh. +358 40 5010888

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 28.11.2021 mennessä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papersi​n pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot