Kunnossapitoinsinööri
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2021

Haemme Meri-Poriin kumppanuuskohteisiin kunnossapitoinsinööriä. Tehtävässä toimit oman tiimisi vetäjänä, ja vastaat asiakkaiden mekaanisen kunnossapidon ennakkohuollon sekä vikakorjausten suunnittelusta ja niiden toteutuksesta. Myös vuosihuoltosuunnittelu kuuluu oleellisena osana tehtäviisi ja osallistut lisäksi asiakkaiden investointiprojekteihin oman alasi asiantuntijana. Toimit tiiviissä yhteistyössä alueen eri palvelutoimittajien kanssa ja osana työtäsi on myös hankintojen suunnittelu. Mahdollisuuksien mukaan toimit myös painelaitteiden käytönvalvojana.

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on hyvät vuorovaikutustaidot sekä avoin yhteistyö asiakkaiden kanssa. 

Hakijalta odotamme:

 

·       tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (kone-, tai energiainsinöörin tutkinto)

·       prosessiteollisuuden kunnossapidon osaamista

·       useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä

·       esimieskokemusta

·       vahvaa turvallisuusosaamista

·       joustavuutta ja matkustusvalmiutta vaihtuvissa työtehtävissä

 

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus ennen työsopimuksen solmimista.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän hyvässä ja osaavassa tiimissä. Pidämme Caverionilla toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten Eazybreak liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa mahdollisiin tuleviin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin (ma-to klo 14–15 välisenä aikana) Caverionilta kunnossapitopäällikkö Marko Roininen, puh. 050 45 43 753.

Kiinnostuitko? Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 15.12.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot