(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Olet­ko sinä meidän uusi KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIMME?

Haemme kokenutta mekaniikkataustaista kunnossapitoinsinööriä akkukemikaalitehtaalle Sotkamoon. Vastaat akkukemikaalitehtaan kaikkien osa-alueiden (paineliuotus, uutto, kiteytys) mekaanisesta kunnossapidosta. Työtehtäviisi kuuluu yhdessä käyttöpäälliköiden, käynnissäpitoinsinöörien ja tehdaspalveluorganisaation kanssa mekaanisen kunnossapidon suunnittelu akkukemikaalitehtaalla. Huolehdit turvallisesta työympäristöstä, kustannustehokkaasta toiminnasta ja raportoinnista. Vastaat myös laitosten käytettävyydestä yhdessä kunnossapidon tukitoimien kanssa sekä osallistut siisteyden ja järjestyksen ylläpitoon.

Sinulla on oma-aloitteinen ja vastuullinen ote työntekoon. Odotamme sinulta teknistä koulutusta ja vähintään 5 vuoden vankkaa kokemusta teollisista tuotantoympäristöistä. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus mekaanisesta kunnossapidosta.
Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Tule luomaan uraa Euroopan suurimmalla nikkelin tuottajalla!

Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin operatiivinen päällikkö Pekka Huovinen, puh. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi heti, mutta viimeistään 30.4.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat
Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.