(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Työnkuvasi

Haemme nestemäisen jätteen käsittelyyn kunnossapitoinsinööriä / prosessi-insinööriä Loviisan voimalaitoksen ydinvoimalaitosjätteet-ryhmään. Ryhmä vastaa voimalaitoksen konventionaalisen sekä matala- ja keskiaktiivisen jätteen käsittelystä ja loppusijoituksesta. Kiinteytyslaitoksella nestemäinen radioaktiivinen jäte kiinteytetään betoniin loppusijoitusta varten.

Päätehtäväsi on varmistaa kiinteytyslaitoksen tuotanto pitämällä sen laitteet ja järjestelmät kunnossa. Organisoit yhteistyötä kunnossapidon ja tuotannon välillä. Työhön kuuluu korjaus-, kehitys- ja muutostöiden organisointi, järjestelmien kunnon arviointi sekä niiden käyttöön liittyvät ohjeet, työ- ja käyttömääräimet. Osallistut tuotannon viikkotöiden suunnitteluun yhdessä työnjohdon kanssa, ja toimit tarvittaessa työnjohtajan sijaisena. Kouluttaudut toimimaan myös tarvittaessa kiinteytyslaitoksen prosessiohjauksen päävastuullisena.

 

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja teknisesti haastavan tehtäväkentän ydinjätteen käsittelyprosessien parissa. Pitkäjänteiselle tekijälle työ tarjoaa haasteita ja oppimista vuosiksi eteenpäin. Tehtäväkokonaisuutta voidaan tarkentaa ja laajentaa hakijan osaamisen mukaan.

 

Odotamme sinulta

Tehtävä edellyttää sitkeyttä hoitaa asioita vaativassa ydinvoimaympäristössä, vankkaa kunnossapito/ prosessiosaamista, hyvää käytännön organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä turvallisuusajattelun sisäistämistä. Viihdyt ryhmässä ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Hoidat mielelläsi töiden koko skaalaa ulottuen käytännön töistä toimistoon.

Ydinjäte- ja betoniosaaminen sekä kokemus ydinvoima-alalta katsotaan eduksi. Arvostamme myös sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä ihmissuhdetaitoja. Sopiva kokemuspohja on esimerkiksi tekniikan ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään 3 v työkokemus.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 31.3.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoa tehtävästä antaa Ilkka Ropponen, +358 40 721 4413, ilkka.ropponen@fortum.com ja/tai Mirkka Ek, +358 40 766 6869, mirkka.ek@fortum.com.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.