(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Haemme vesihuollon verkko-osaston kunnossapitoyksikköömme vesihuoltoverkostoja hallitsevaa

KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkostojen teknisestä elinkaaren hallinnasta eli kunnossapidosta ja korjauksesta sekä verkostojen saneerauksesta. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Tehtävä kuuluu verkostojen hallinnan laajaan tehtäväkokonaisuuteen. Kiinteä yhteistyö, kuten resurssien tasaaminen ja vuorovaikutus, verkko-osaston muiden toimijoiden kanssa on oleellista

Tehtävän osa-alueet ovat:

  • verkkotietojärjestelmän toiminnallisuuden pääkäyttäjä
  • vesihuoltoverkkojen kunnossapidon ohjelmien laatimisen ohjaaminen
  • verkostojen toiminnallisten ongelmien selvittäminen
  • vuotojen suunnitelmallinen etsintä
  • yhdistelmäautojen töiden ohjaaminen
  • asentajien työnjohto ja varallaoloon osallistuminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Toivomme, että sinulla on kokemusta vesihuoltoverkostojen parissa työskentelystä.  Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Työssä edellytetään itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Näet jatkuvan kehityksen mahdollisuutena. Esimiehenäsi toimii yksikön päällikkö.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittyä vesihuollon ammattilaisena. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä johtavassa ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa.  Tukenasi on koko yksikön vahva asiantuntemus sekä pitkällistä alan kokemusta omaavaa henkilöstöä.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Tommi Rantala, tommi.rantala@hsy.fi, puh. 040 550 7112.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.9.2019.