(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme

KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI

Tule omalla panoksellasi vahvistamaan energiantuotannon kunnossapitoprosessien toteutumista!

Keskeisinä tehtävinäsi ovat voimalaitosten, lämpö- ja jäähdytyslaitosten konetekninen suunnittelu sekä erilaiset selvitystehtävät. Vastuualueesi painottuu Salmisaaren monipolttoainelaitoksen tuotantoalueelle. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisia projektitehtäviä.

Sinulla on kone- tai energiatekniikan insinöörin tutkinto tai omaat vastaavat tiedot. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta energia- tai prosessiteollisuuden koneteknisistä tehtävistä. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen voimalaitos-, kaukolämpö- ja jäähdytyslaitossuunnittelusta.

Omaat suomen kielen lisäksi myös hyvän englannin kielen taidon sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Helenin sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, vastuullinen ja pitkäjänteinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, osaavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista monipuolisessa energia-alan tuotantoympäristössä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat kunnossapitopäällikkö Karl-Gustav Pihliltä (p. 040 173 4396), tai sähköpostitse karl-gustav.pihl@helen.fi.

Hae tehtävää viimeistään 22.1.2019 sähköisellä hakemuksellamme. Toimithan ripeästi, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa.