(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri
Nordic Gold

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Etsimme kunnossapitoinsinööriä Raahen Laivakankaan kaivokselle. Työnantajana toimii asiakkaamme Nordic Gold

Kunnossapitoinsinöörin tehtävässä toimit kunnossapitoryhmässä, ja vastaat omalta osaltasi laitteiston huollosta, huoltojen suunnittelusta ja töiden ohjaamisesta yrityksen kunnossapitosuunnitelman mukaisesti. Sinulla on aiempaa kokemusta prosessiteollisuuskohteista tai muiden vastaavien kohteiden kunnossapidosta, ja yleinen kuva alasta ja sen toimintamalleista. Tehtävässä vaaditaan AutoCAD osaamista, sekä muutenkin hyviä tietoteknisiä taitoja (Windows, MS office, yms.)

Olet määrätietoinen sekä kehityshakuinen tiimipelaaja, jonka tavoite on tarjota parasta palvelua sekä asiakkaalle, että työnantajalle. Esimieskokemus ei ole välttämättömyys, mutta ehdottomasti iso plussa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, mutta et myöskään pelkää sotkea käsiäsi aika ajoin.

Tämä paikka tarjoaa mainion tilaisuuden päästä kehittämään itseään monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemus pian. Hakemusten käsittely alkaa heti. Käy katsomassa kaivoksen muut avoimet työpaikat osoitteesta barona.fi/laivagoldmine.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä rekrytoijaamme Jaakko Schroderukseen. Emme käsittele sähköpostihakemuksia, joten jätäthän hakemuksen ilmoituksen hakulinkin kautta.

HUOM: Liitäthän hakemukseen englanninkielisen CV:n

Edellytykset työnsaannille: AutoCAD
Eduksi luettavat asiat: Esimieskokemus