(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Tutkimus ja Kehitys -yksikköön kuuluva Catalysts and Refining osasto vastaa Nesteen uusien prosessiteknologioiden kehittämiseen sekä olemassa olevien teknologioiden parantamiseen liittyvästä tutkimuksesta. Oleellisena osana tätä toimintaa on tutkimus- ja kehityshankkeiden koetoiminta sekä hankkeissa tarvittavien koelaitteiden suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Catalysts and Refining osastoon kuuluvat katalyytti- ja prosessikehitys-, pilottutkimus- ja koelaitteet-ryhmä.

Etsimme Porvoon Teknologiakeskukseen

Kunnossapitoinsinööriä

vakituiseen työsuhteeseen Koelaitteet-ryhmään.

Tehtäviisi kuuluvat Tutkimus ja kehitys-yksikön koe- ja laboratoriolaitteiden ennakoivan huollon suunnittelu ja koordinointi sekä muutostyöt. Toimit myös koelaiteprojekteissa projektipäällikkönä.

Edellytämme sinulta insinöörin tutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta. Teollisuuden kunnossapito ja -töiden suunnittelukokemus sekä EX-standardien tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä alalla työskentelevien ammattilaisten ja edistyksellisen teknologian parissa.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa (alkaen 11.6.2018) Team Leader Simo Rautio, p. 050 458 3971.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivultamme www.neste.com/urameillä.

Hakuaika päättyy 15.6.2018.