(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

City Solutions -divisioonan vastuulla on kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, kierrätys sekä asiantuntijapalvelut.

Työnkuvasi

Haemme kunnossapitoinsinööriä koordinoimaan painelaitteiden ja putkistojen kunnossapitoa, tarkastuksia ja korjaustöitä, sekä toimimaan työnsuunnittelijana ja työnvalvojana konekunnossapidossa.

Toimit osana kunnossapitoryhmää. Vastaat painelaitteiden ja putkistojen määräaikaistarkastuksien ja korjaustöiden suunnittelusta sekä valvonnasta yhteistyössä painelaitteiden käytönvalvojan kanssa. Toimit myös konekunnossapidon työnsuunnittelijana sekä valvot ja organisoit tarvittaessa kunnossapitotöiden toteutusta.

Lisäksi osallistut voimalaitoksen toiminnan kehittämiseen. Toimipaikkasi on pääasiassa Naantalin voimalaitoksella.

Tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään uuden NA4-monipolttoainevoimalaitosyksikön järjestelmien parissa. Työssäsi olet merkittävässä roolissa painelaitteiden kunnossapidon suunnittelussa ja toteutuksessa sekä elinkaaren hallinnassa. Pääset osaksi motivoitunutta ja osaavaa henkilöstöä.

Odotamme sinulta

Sinulla on kone- tai energia-alan insinöörin/teknikon koulutus sekä usean vuoden työkokemus energia- tai prosessiteollisuuden alalta. Omaat kokemusta painelaitteiden kunnossapidosta ja tarkastuksista sekä korjaustöistä. Olet tottunut käyttämään erilaisia tietojärjestelmiä. Kansainvälisen hitsausneuvojan IWS- koulutus katsotaan eduksi. Laitoksen kunnossapitotehtävissä toimiminen edellyttää voimassaolevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 1.6.2018 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Matti Akkanen, puh. 040 8212813 tai matti.akkanen@fortum.com sekä voimalaitospäällikkö Panu Ahrnberg, puh. 040 5542462 tai panu.ahrnberg@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.