(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Haemme nyt joustavaa ja järjestelmällistä rakennuskunnossapidon insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Veitsiluotoon.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtäväkuvaus

Tehtävässä vastaat rakennus- ja aluekunnossapitoon liittyvistä tehtävistä, seisokkisuunnittelusta ja ennakkohuoltojen toteutuksesta. Lisäksi toimit osaston asentajien esimiehenä ja huolehdit kunnossapitotyön resurssien koordinoinnista sekä oman alueen ulkoisten resurssien koordinoinnista. Toimit myös oman alueesi asiakaspalveluvastaavana.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK-tasoista koulutusta rakennusalalta (insinööri) ja aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä sekä rakennus- ja kiinteistöhuollon tehtävistä.

Odotamme sinulta hyviä ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä kehittää sekä kehittyä ja toimia ryhmän johtajana. Tehtävässä menestyminen edellyttää englannin kielen taitoa sekä MS Office- ja SAP-ohjelmistojen hallintaa.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kunnossapitopalvelupäällikkö Tuomo Salmela, +358 40 172 3458