(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri
Tikkurila Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

 

Osa kestävää pohjoista

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 3 000 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 582 miljoonaa euroa vuonna 2017. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862.

 

www.tikkurilagroup.fi

Etsimme värikkääseen joukkoomme kunnossapitoinsinööriä mekaaniseen kunnossapitoon

Tehtävänäsi on toimia kunnossapito-osaston tukihenkilönä ja teknisenä erikoisasiantuntijana Vantaan toimipaikalla. Tämä tarkoittaa mm. kunnossapito-organisaation toiminnan kehittämistä sekä erilaisten toiminta- ja tietojärjestelmien ylläpitoa ja käyttöä tukemaan päivittäistä kunnossapitotyötä. Kehität tiimityöskentelyä mm. TPM-projektien vetäjänä sekä käytät työssäsi Autocad-ohjelmaa ja Microsoft Ax toiminnanohjausjärjestelmää.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää insinöörin koulutusta konetekniikan alalta, kertynyttä kokemusta esimiestehtävistä ja kunnossapidosta, esim. prosessiteollisuudesta. Englannin kielen taitosi on hyvällä tasolla ja olet tottunut Autocad-ohjelman käyttäjä. Toiminnanohjausjärjestelmä Microsoft Ax:n käyttökokemus on etu.

Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja ratkaisuhakuinen.

 

Sinulle Tikkurila tarjoaa  innostavan ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä. 
 
Lisätietoa tehtävästä antaa kiinteistö- ja kunnossapitopäällikkö Mikko Viinanen, puh: 050 3111 269.

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 6.3. oheisella lomakkeella. Mainitse hakemuksessasi palkkatoiveesi.