(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri
Formica IKI Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Barona etsii Formicalle kunnossapitoinsinööriä Kolhon tehtaalle Mänttä-Vilppulaan

Formica etsii kunnossapitoon monipuoliseen rooliin kunnossapitoinsinööriä, jonka toimenkuvaan kuuluu laajasti kehitykseen liittyvät tehtävät. Työssäsi kehität tehtaan kustannustehokkuutta sekä KPI-mittareita tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Lisäksi vastuullesi kuuluu turvallisen ja kustannustehokkaan toiminnan varmistaminen, tulevaisuuden kehityssuunnitelmien laadinta laitteiden osalta sekä teknisen dokumentaation ylläpitäminen. Toimenkuvaasi kuuluu myös tuotannon tukeminen kehitysprojekteissa sekä ongelmatilanteissa. Toimit kunnossapidon työnjohdon sijaisena.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (insinööri tai DI)
  • Hyvää suunnitteluohjelmisto-osaamista
  • Laite- ja linjasuunnitteluosaamista
  • Kykyä viedä itsenäisesti asioita eteenpäin
  • Halua kehittää ja luoda uusia toimintamalleja
  • Hyviä yhteistyötaitoja

Tarjoamme loistavan näköalapaikan globaalin laminaattivalmistajan palveluksessa. Formican liiketoiminta kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Tässä tehtävässä on mahdollisuus monipuoliseen kehitykseen varsinkin Lean-ajattelun ympärille. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työympäristön, jossa työntekijätyytyväisyys on korkealla.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Haku on auki 22.2.2018 asti, mutta soveltuvia henkilöitä haastatellaan jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Salmela, 045 636 0611 tai jaakko.salmela@barona.fi