(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,8 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 4 900.

 Wipak-ryhmä Euroopassa ja Winpak Pohjois-Amerikassa muodostavat Wihurin Pakkausteollisuuden, joka työllistää 3 750 henkilöä. Liikevaihto on 980 miljoonaa euroa. Tuotantolaitostemme sekä myyntikonttoreiden verkosto tarjoaa asiantuntevan paikallisen palvelun kansainväliselle asiakaskunnallemme. Wipakilla on kolme tuotantolaitosta Suomessa.

Haemme asiakkaallemme Nastolaan kunnossapidon vahvistukseksi

Kunnossapitoinsinööriä

Tehtävässäsi tulet vastaamaan Wipak Nastolan tehtaan mekaanisesta kunnossapidosta. Toimit esimiehenä kunnossapidon mekaanisen puolen tiimille ja vastaat resurssien tehokkaasta käytöstä päivittäisessä toiminnassa. Lisäksi sinulla on kokonaisvastuu tehtaan LVI-järjestelmistä. Olet mukana myös kunnossapidon LEAN toimintojen jalkautuksessa koko kunnossapitoon yhteistyössä muun kunnossapitotiimin kanssa. Olet mukana erinäisissä projekteissa, joko vetäjänä tai osana projektitiimiä. Eduksi on, jos sinulla on pätevyys toimia maakaasun-, painelaitteiden- ja kattilalaitoksen käytönvalvojana, sekä tehdaspalopäällikkönä. Tarvittaessa tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua pätevyyksien saamiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta kunnossapitotoimintojen johtamisesta ja toiminnan suunnittelusta, sekä SAP ohjausjärjestelmän ja LEAN tuotantofilosofian tuntemusta. Eduksi katsotaan myös prosessi- /muoviteollisuuden laitteiden tuntemus. Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme ennen kaikkea yhteistyökykyä sekä ongelmanratkaisutaitoja. Haluat kehittää itseäsi nopeasti kehittyvän tekniikan parissa ja pärjäät työtehtävissäsi myös englannin kielellä. Koulutukseltasi olet DI tai AMK-Insinööri.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn, sekä mukavat työkaverit. Tehtävä tarjoaa dynaamisen ja aktiivisen toimintaympäristön pakkausliiketoiminnan ytimessä.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.2.2018 osoitteeseen www.amiko.fi.  Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Vesa Linttinen sähköpostitse vesa.linttinen@wipak.com  tai puhelimitse 020 510 3470.