(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri
Elenia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haemme Kunnonhallinta -tiimiin kunnossapitoinsinööriä vastuualueena AMR-mittalaitteiden kunnonhallinta

Työtehtävissäsi tulet vastaamaan Elenian AMR etäluettavien älymittareiden kunnonhallinnan kehittämisestä sekä mittalaitteiden kunnossapidon operatiivisesta toiminnasta. Tietojärjestelmien tehokas hyödyntäminen ja suurien datamassojen käsittely ei ole sinulle vierasta. Osallistut oman vastuualueesi edustajana Elenian sähkönsiirron liiketoimintaprosessin ohjausryhmään.

Tuot vahvasti esiin omat näkemyksesi AMR älymittareiden hyödyntämisestä yhtenä IoT sensorina osana muun verkko-omaisuuden kunnonhallintaa. Osallistut tiimin jäsenenä myös muihin Kunnonhallinta –tiimin operatiivisiin tehtäviin.

Työssäsi olet yhteydessä laajaan kumppaniverkostoomme sekä asiakkaisiin. Saat tehtäviisi perehdytyksen ja toimit osana huumorintajuista, innostunutta sekä energistä asiantuntijatiimiä. Työpaikkasi on Tampereen Sarankulmassa ja tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva.

Toivomme sinun olevan

Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, positiivinen ja koet olevasi kotonasi osana energistä ja tavoitehakuista tiimiä. Työotteesi on ratkaisukeskeinen ja yhteistyöhakuinen. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo pidempään työelämässä vaikuttanut AMK- tai DI sähkötekniikan alalta. Aikaisempi työkokemus tietojärjestelmien hallinnasta, automaatiosta tai IoT järjestelmistä on hakijalle eduksi.

Tarjolla asiantuntijapaikka näköalatiimissä

Kunnonhallinta -tiimi vastaa Elenian jakeluverkon, sähköasemien, suurjännitteisen jakeluverkon, sähköverkkoon liittyvän automaation sekä tietoliikenteen ja etäluettavien mittalaitteiden elinkaarenhallinnasta, kunnossapidosta ja kunnossapidon kehityksestä. Meitä on yhteensä yhdeksän rautaista ammattilaista pitämässä huolen siitä, että Elenian sähköverkko pysyy kunnossa, toimitusvarmana ja turvallisena asiakkaillemme.

Tiimin tehtäviin kuuluu kunnossapidon kehittämisen, suunnittelun, kunnossapito-ohjelman ja -budjetin hallinnan sekä kunnossapitotöiden tilaamisen lisäksi Elenian ja yhteistyökumppaneiden turvallisuuskulttuurin kehittäminen, turvallisuustapahtumien raportointi ja analysointi. Vastaamme myös asiantuntijuutta vaativista teknisistä selvityksistä esimerkiksi liittyen sähkönlaatuun tai turvalliseen toimintaan sähköverkon läheisyydessä sekä asiakkaiden tilaamien sähköverkon muutostöiden hallinnasta.

Näin haet ja lisätietoja

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2018 mennessä osoitteessa www.elenia.fi/ura. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnonhallinta- ja turvallisuuspäällikkö Turo Ihonen, 040 752 2919 tai turo.ihonen@elenia.fi. Tekstiviesti on hyvä tapa tavoitella, jolloin Turo voi soitella sinulle takaisin sopivana ajankohtana.

Valinta tehtävään tehdään 6.4.2018 mennessä.