(Poistunut julkaisusta)

 Kunnossapitoinsinööri voimalaitokselle (mekaaninen)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Kunnossapitoinsinööri voimalaitokselle (mekaaninen), Efora Oy   

Tehtäväkuvaus

 Kunnossapitoinsinööri voimalaitokselle (mekaaninen), Efora Oy
 

Tehtävänkuvaus

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla Suomessa noin 1000 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 206 MEUR

Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä mekaaniseen kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen Kemiin, Veitsiluodon tulosyksikön voimalaitokselle.
Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. 

Tehtävävaatimukset

 Tehtäväkuvaus

Tehtäviisi kuuluvat mekaanisen kunnossapitoinsinöörin tehtävät, jotka sisältävät muun muassa työnsuunnittelua, aikataulutusta, varaosien järjestämistä, tarvesuunnittelua, vuosiseisokin suunnittelua sekä töiden organisointia ja raportointia.

 

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai teknikko) ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta mekaanisesta kunnossapidosta. Energiatekniikkaan suuntaava koulutus sekä putkisto- ja painelaitetuntemus katsotaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, organisointikykyä sekä järjestelmällistä työskentelyotetta. Tehtävän menestyksekästä hoitamista tukee SAP-järjestelmän ja MS Office -ohjelmien hallinta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kieli katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet joustava ja paineensietokykyinen persoona. Haluat kehittää toimintaa ja olet tottunut ratkaisemaan ongelmia menestyksekkäästi. Turvallisesti työskenteleminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.

Lue lisää älykkäämmästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.


Kiinnostuitko?
Haethan tehtävää 15.2.2020 mennessä sähköisen järjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Tuomo Saarela, puh. +358 2046 34843.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Sijainti
Kemi

Hakuaika päättyy
15.2.2020

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 10,5 miljardia euroa.