(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri/-teknikko (sähkö)
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Etsimme Nesteelle Porvoon Teknologiakeskukseen

Kunnossapitoinsinööriä/-teknikkoa (sähkö)

vakituiseen työsuhteeseen käyttöönotto- ja kunnossapitotehtävien pariin.

Nesteen Tutkimus ja Kehitys -yksikköön kuuluvaa Catalysts and Refining -osasto vastaa Nesteen uusien prosessiteknologioiden kehittämiseen sekä olemassa olevien teknologioiden parantamiseen liittyvästä tutkimuksesta. Oleellisena osana tätä toimintaa on tutkimus- ja kehityshankkeiden koetoiminta sekä hankkeissa tarvittavien koelaitteiden suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Catalysts and Refining -osastoon kuuluvat katalyytti- ja prosessikehitys, pilot-tutkimus sekä koelaitteet. Tässä tehtävässä olet osa koelaitteet -ryhmän ammattilaisten joukkoa.

Sinun osasi Nesteen matkassa

Kunnossapitoinsinöörinä tai -teknikkona tehtäviisi kuuluvat Tutkimus ja kehitys -yksikön sähkölaitteiden kunnossapito- ja asennustehtävät. Tehtävässä osallistut sähkötöiden valvontaan ja organisointiin sekä toimit hankkeissa sähköpuolen asiantuntijana. Osallistut myös investointiprojektien sähköosuuksien kommentointiin ja tarvittaessa teet käyttötoimenpiteitä ja pienimuotoisia korjaustöitä. Ydinalueena roolissa on oman vastuualueen sähkölaitteiden kunnossapito, sähkötöiden suunnittelu, varaosien hallinta ja hankinta sekä kunnossapitomenetelmien kehittäminen.

Paras yhdistelmä kokemuksia, taitoja ja taustaa tässä tehtävässä on

  • Sähköalan insinöörin tai teknikon tutkinto (tai muu vastaava koulutus)
  • Noin 3-5 vuotta tehtävän kannalta relevantiksi näkemääsi työkokemusta
  • Kokemus teollisuuden sähkökunnossapitotöiden asennuksesta
  • Hyvät yhteistyötaidot sekä valmius itsenäiseen työskentelyyn
  • Oma-aloitteinen ja huolellinen työskentelyote
  • Suomen ja englannin kielen taito 

Arvostamme lisäksi Ex-standardien tuntemista sekä projektiosaamista. Tarvittaessa olemme valmiita kouluttamaan sinua ja tuemme ammatillista kasvuasi aina työsuhteesi alusta lähtien.

Tule tekemään merkityksellistä työtä eteenpäin katsovassa työyhteisössä!
 
Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä alalla työskentelevien ammattilaisten ja edistyksellisen teknologian parissa. Tehtävä antaa mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan teollisuussähköistyksen jatkuvasti kehittyvässä maailmassa.

Mikäli tehtävän suhteen heräsi kysyttävää, Team Leader Simo Rautio (p. 050 458 3971) antaa mielellään lisätietoja.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivultamme www.neste.com/urameillä. Liitä hakemukseen saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 14.11.2018. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausaine-testauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.