(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri sähkönjakeluryhmään
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä sähkönjakeluryhmään vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Imatralle.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtäväkuvaus

Kunnossapitoinsinöörinä toimit sähkönjakeluryhmän esimiehenä. Toimenkuvaasi kuuluu sähkönjakeluverkon kunnossapidon suunnittelu, aikataulutus ja läpivienti.

Tehtävässä pääset vastaamaan muun muassa seisokkia vaativien huoltojen sekä suunniteltujen korjausten aikataulutuksesta ja suunnittelusta yhdessä asiakkaan ja muun kunnossapito-organisaation kanssa. Lisäksi koordinoit ja vastaat alihankintaresurssien tehokkaasta käytöstä.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (sähkövoimatekniikan teknikko, ins. tai DI) sekä sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. SAP R/3- ja MS Office - osaaminen katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli asiakaspalvelu sujuu sinulta luontevasti ja olet organisointikykyinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja järjestelmällistä työskentelytapaa. Lisäksi yhteistyö- ja esimiestaidot ovat tehtävässä välttämättömät.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kunnossapitopalvelupäällikkö Tapani Akkanen, 0400 754 293