(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri, sähköautomaatiotyönjohtaja tai -suunnittelija
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Oletko sinä uusi KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIMME, SÄHKÖAUTOMAATIOTYÖNJOHTAJAMME tai -​SUUNNITTELIJAMME?
 
Terrafame Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen monimetalliyhtiö, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Yhtiön bioliuotusta hyödyntävä tuotantoprosessi on ainutlaatuinen ja sen hiilijalanjälki selvästi perinteisiä nikkelin tuotantoteknologioita matalampi. Terrafame rakentaa parhaillaan yhtä maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista, jonka myötä yhtiö siirtyy jalostusketjussa eteenpäin metallipuolituotteiden valmistajasta sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuottajaksi.
 
Haemme sähköautomaatio-osastolle vahvistukseksi kunnossapitoinsinöörejä, sähköautomaatiotyönjohtajia ja sähköautomaatiotyönsuunnittelijoita. Tehtäviisi kuuluu roolista riippuen automaatioon liittyvien tietoverkkojen ja sähkönjakeluverkon ylläpitotehtävät, prosessiteollisuuden sähköautomaation kunnossapidon tehtävät tai kunnossapidon ylläpitosuunnittelu, joka sisältää MAXIMO-kunnossapitojärjestelmän ajan tasalla pitämistä yhdessä kunnossapidon osaajien kanssa.
 
Tehtävän hoitamisessa olennaista on sujuva yhteistyö oman organisaation, muiden osastojen, yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten kanssa.
 
Sinulla on soveltuva sähkö- tai automaatiotekniikan koulutus ja kokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Englanninkielen taito on tehtävissä tarpeellinen, muun kielitaidon katsomme eduksi.
 
Tehtävässä on eduksi osaaminen seuraavilla osa-alueilla:

  • prosessiteollisuus, laitesähköistys ja -instrumentointi
  • sähkönjakelu ja sähköverkot
  • ohjausjärjestelmien tuntemusta (Siemens S7, ValmetDNA, Siemens Scada)
  • kunnossapitojärjestelmien tuntemus
  • sähköautomaatioennakkohuolto-ohjelmien tuntemus
  • ALMA-suunnittelujärjestelmän tuntemus
  • automaation tietoverkot

 
Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköautomaatiopäällikkö Mikko Toiviainen, puh. 020 7130 800 (vaihde). 
 
Täytäthän hakemuksesi viimeistään 31.7.2020 osoitteessa https://www.kykyjentalteenotto.fi/avoimet-tyopaikat.html. 
Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.