(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri (sähkö- ja automaatio)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Oletko suunnitelmallinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä? Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Honkalahden sahalle.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjen ja kiinnostusten mukaan.

Tehtäväkuvaus

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja yhteistyökykyistä kunnossapitoinsinööriä sähkö- ja automaatiokunnossapidon osastolle Honkalahden sahan tehdasalueelle.

Sähkö-/automaatio kunnossapitoinsinöörinä työskentelet Honkalahden sahan tehdasalueella vastaten linjan työnsuunnittelusta, laadukkaasta asiakaspalvelusta ja resurssien ohjauksesta yhteistyössä kunnossapitopäällikön kanssa.

Kunnossapitoinsinöörinä huolehdit itsenäisesti sähkö-/automaatiotöiden suunnittelusta ja resursoinnista sekä työkuorman ja kustannusten hallinnasta omalla vastuualueellasi. Raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään ja osallistut tuotantoprosessin sekä kunnossapidon kehitykseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Tehtävävaatimukset

Etsimme rakentavaa tiimipelaaja, joka innostaa ja kehittää toimintaa. Toimintaasi ohjaavat asiakaslähtöisyys ja turvalliset toimintatavat.

Omaat riittävän koulutuksen (sähkövoimatekniikan/automaatiotekniikan insinöörin tutkinto tai vastaava) ja työkokemuksen toimiaksesi sähkötöiden johtajana. Sinulla on sähköpätevyys (S1 tai S2) tai olet valmis hankkimaan sen työn ohessa.

Odotamme sinulta suunnitelmallista ja aktiivista työotetta sekä oppimishalukkuutta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä sekä vähintään välttävää englannin ja ruotsin kielen osaamista. Lisäksi edellytämme sinulta SAP R/3- ja MS Office -ohjelmien osaamista.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Hae tehtävään 20**.5.2018** mennessä sähköisen järjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kunnossapitopalvelupäällikkö Ilkka Nuutinen, puh. 040 5577624