(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri, Recycling and Waste
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Työnkuvasi

  • Vastaat Riihimäen laitosalueen kunnossapidon kehittämisestä liittyen päivittäiseen toimintaan, työnsuunniteluun, töiden aikatauluttamiseen ja seisokkien suunnitteluun yhteistyössä kunnossapidon työnjohdon kanssa.
  • Huolehdit ennakkohuolto-ohjelmien ylläpitämisestä ja päivittämisestä.
  • Vastaat kunnossapidon varaosavarastosta ja ylläpidosta varaston esimiehenä.
  • Tuet laitosalueen teknisen dokumentaation ylläpitoa ja päivittämistä sekä omalta osaltasi laitosten käytettävyyden parantamista ja ylläpitoa.
  • Työnkuva sisältää myös kunnossapitojärjestelmän (IBM Maximo) ylläpito- ja kehitystehtäviä ja toimit kunnossapitojärjestelmän pääkäyttäjänä.
  • Tarvittaessa pystyt toimimana tuuraajana kunnossapidon työnjohdolle ja avustat huoltoseisokkiin liittyvien töiden valvonnassa.
  • Työhön voi sisältyä myös Fortum Waste Solutions Oy:n Suomen muiden laitosalueiden kunnossapidon kehitystehtäviä tai projekteja.

 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja kehitysmyönteisen työympäristön ja yrityksen, jossa mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja olla mukana kasvavalla toimialalla. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, kokemusta kunnossapitoympäristöstä sekä matkustusvalmiutta. Toimintatapasi on vastuullinen, joustava ja oma-aloitteinen.  Arvostamme kokemusta voimalaitos- tai prosessiteollisuuden alalta. Edellytämme vähintään suomen- ja englanninkielen taitoa. IBM Maximo järjestelmän tuntemus ja osaaminen luetaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 16.2.2020 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Mika Turunen, mika.turunen@fortum.com, puh +358 40 138 0540.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen