(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri, puhelin- ja kuulutusjärjestelmät
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme Olkiluotoon

Kunnossapitoinsinööriä, puhelin- ja kuulutusjärjestelmät

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä/laitevastaavaa laitosyksiköille ja korjaamolle monipuolisiin voimalaitoksen kunnossapitotehtäviin.

Päävastuualueenasi on laitosten puhelin- ja kuulutusjärjestelmät. Tehtäviisi kuuluvat em. järjestelmien ylläpito- ja asennustöiden suunnittelu sekä käyttöönotto.

Sinulla on soveltuva ammattikoulutus ja laajaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä.

Tehtävien hyvä hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista, huolellisuutta ja yhteistyökykyä sekä halua kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. Omaat kykyä omaksua erilaisten tietojärjestelmien käytön. Englannin kielen taito ja laiteryhmien erityisosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat kunnossapitoteknikko Jussi Paakkola (02) 8381 5597 tai 050 313 3804 ja tiimiesimies Sami Saarinen (02) 8381 2432 tai 050 4631 703.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!