(Poistunut julkaisusta)

KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI, Olkiluoto
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

 

Etsimme nyt KUNNOSSAPITOINSINÖÖREJÄ ennakkohuoltotehtäviin asiakasprojektiimme Olkiluotoon. Tehtävät alkavat mahdollisimman pian ja arvioitu kesto on vuoden 2019 loppuun saakka hyvin jatkomahdollisuuksin. 

Tehtävät sisältävät pääosin OL3 ennakkohuoltotehtävien laadintaa ja varaosasuunnittelua. Ennakkohuoltotehtävien tarkoituksena on ennaltaehkäistä mahdolliset vioittumiset ja rikkoutumiset sekä sitä kautta mahdollistaa laitoksen häiriötön toiminta. Oikeanlaisen ennakkohuoltosuunnittelun avulla työn tekemisen yhteydessä ilmenneet virheet voidaan minimoida ja hyvän aikatauluttamisen myötä töiden väliin jäävä viive voidaan poistaa.  

Odotamme hakijoilta soveltuvaa insinöörin tai DI:n koulutusta. Voit olla kokenut kunnossapidon tehtävien parissa työskennellyt konkari tai vastavalmistunut ensiaskeleita uralla ottava tekijä. Pääsääntöisesti etsimme mekaniikan osaajia, mutta olemme myös kiinnostuneet sähkö – ja automaatioalan osaajista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, kykyä työskennellä kansainvälisessä tiimissä ja hyviä IT – taitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Manpowerin rekrytointikonsultti Anne – Mäkilä Kapucu numerosta 040 5622 961 tai Hannu Pelli 040 193 0347

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää klikkaamalla HAE-painiketta niin pian kuin mahdollista, sillä tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.