(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri mekaaniseen kunnossapitoon
Kotkan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haemme Kotkan Energialle

Kunnossapitoinsinööriä mekaaniseen kunnossapitoon

Nykyisen kunnossapitoinsinöörin siirtyessä uusiin tehtäviin yhtiömme sisällä haemme nyt uutta kunnossapitoinsinööriä voimalaitoksen käynnissäpito-organisaatioon vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävä sisältää monipuolisia kunnossapitoon liittyviä tehtäväkokonaisuuksia. Pääpainopiste on voimalaitoksen päivittäisten kunnossapitotöiden johtaminen, koneiden ja laitteiden elinkaaren hallinta ja luotettavuuden kehittäminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja kunnossapitopalvelutoimittajien kanssa. Työ on päivätyö.

Tehtäväkuvaus:

Tehtävässä vastaat mekaanisen kunnossapitotoiminnan suunnittelusta ja töiden operatiivisesta johtamisesta. Tähän sisältyy muun muassa huoltoseisokit, ylläpitoinvestoinnit, varaosavaraston ylläpito sekä alihankintatöiden kilpailutus ja hankinta. Tehtävä pitää sisällään myös omien kunnossapitoresurssien esimiestehtävät.

Lisäksi kunnossapitojärjestelmän ylläpito ja kehitystyö, tuotantolaitteiden luotettavuuden hallinta ja ennakkohuolto-ohjelmien kehittäminen sekä turvallisuuskulttuurin edistäminen ovat keskeisessä roolissa tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Soveltuva tekniikan alan koulutus sekä kokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidon määrätietoisesta ja systemaattisesta suunnittelusta ja kehittämisestä.
  • Kokemusta esimiestehtävistä työryhmän vetäjänä ja henkilöstön kehittäjänä
  • Ymmärrystä/osaamista kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmistä sekä hallitset MS-Office työkalut.
  • Edellytetään vahvaa sitoutumista, joustavuutta ja halua työskennellä ympärivuorokauden toimivien tuotantolaitteiden parissa.
  • Analyyttinen, ongelmanratkaisukykyinen ja proaktiivinen toimintatapa sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot

Tarjoamme:

Monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän, jossa on mahdollisuus kehittyä oman alan asiantuntijaksi ja osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen.

Tarjoamme myös jatkuvasti kehittyvänä energiayhtiönä mielenkiintoisia, haastavia ja monipuolisia työtehtäviä ja kehitysmahdollisuuksia sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jari Mäkelä, puh. 044 709 9521 tai jari.makela@kotkanenergia.fi

Hae tehtävää ja täytä hakemus osoitteessa www.kotkanenergia.fi/rekrytointi 30.4.2019 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!