(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri (mekaaninen)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Oletko suunnitelmallinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä? Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Imatralle.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjen ja kiinnostusten mukaan.

Tehtävänkuvaus

Mekaanisena kunnossapitoinsinöörinä vastuualueenasi ovat työnsuunnittelu, laiterekisterin ylläpito sekä töiden raportointi. Pääset systemaattisesti kehittämään tuotantolaitteiden luotettavuutta jatkuvan parantamisen työkaluja hyödyntäen.

Etsimme rakentavaa tiimipelaaja, joka innostaa ja kehittää työryhmänsä toimintaa. Toimintaasi ohjaavat asiakaslähtöisyys ja turvalliset toimintatavat.

Tehtävänvaatimukset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK-tasoista koulutusta, prosessiteollisuuden kunnossapitokokemusta sekä SAP-tietojärjestelmän hallintaa.

Odotamme sinulta aloitteellista ja aktiivista työotetta sekä kykyä toimia osana isoa ylläpitoryhmää voimakkaankin paineen alaisena. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen osaamista sekä SAP R/3- ja MS Office -ohjelmien osaamista.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kunnossapitopalvelupäällikkö Pertti Pulkkinen, 0400988823

Kunnossapitopalvelupäällikkö Mika Blez, 0406719604