Kunnossapitoinsinööri (mekaaninen)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Tehtäväkuvaus

Oletko suunnitelmallinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä? Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Imatralle.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjen ja kiinnostusten mukaan.

Mekaanisena kunnossapitoinsinöörinä työskentelet asiantuntijatehtävissä vastuualueenasi työnsuunnittelu, aikataulutus, varaosien järjestäminen sekä töiden organisointi ja raportointi. Pääset systemaattisesti kehittämään tuotantolaitteiden luotettavuutta jatkuvan parantamisen työkaluja hyödyntäen.

Tehtävävaatimukset

Etsimme rakentavaa tiimipelaaja, joka innostaa ja kehittää työryhmänsä toimintaa. Toimintaasi ohjaavat asiakaslähtöisyys ja turvalliset toimintatavat.

Edellytämme sinulta vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa, 3-5 vuoden prosessiteollisuuden kunnossapitokokemusta sekä SAP-tietojärjestelmän hallintaa. Tuotantolaitteiden luotettavuuden kehittäminen edellyttää suunnitelmallista työskentelyä ja analyyttistä lähestymistapaa.

Odotamme sinulta aloitteellista ja aktiivista työotetta sekä kykyä toimia osana isoa ylläpitoryhmää voimakkaankin paineen alaisena. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen osaamista sekä SAP R/3- ja MS Office -ohjelmien osaamista.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kunnossapitopalvelupäällikkö Pertti Pulkkinen, 0400988823

Kunnossapitopalvelupäällikkö Mika Blez, 0406719604

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1114017
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.4.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Imatra