(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri (mekaaninen)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme nyt mekaanista kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Veitsiluodon toimipisteelle.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtävänkuvaus

Tehtäviisi voimalaitoksella kuuluvat mekaanisen kunnossapitoinsinöörin tehtävät, jotka sisältävät muun muassa työnsuunnittelua, aikataulutusta, varaosien järjestämistä, tarvesuunnittelua, vuosiseisokin suunnittelua sekä töiden organisointia ja raportointia.

Tehtävänvaatimukset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai teknikko) ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta mekaanisesta kunnossapidosta. Energiatekniikkaan suuntaava koulutus sekä putkisto- ja painelaitetuntemus katsotaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, organisointikykyä sekä järjestelmällistä työskentelyotetta. Tehtävän menestyksekästä hoitamista tukee SAP-järjestelmän ja MS Office -ohjelmien hallinta.

Toivomme, että olet joustava ja paineensietokykyinen persoona. Haluat kehittää toimintaa ja olet tottunut ratkaisemaan ongelmia menestyksekkäästi.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Hae tehtävään 28.2.2018 mennessä sähköisen järjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kunnossapitopalvelupäällikkö

Jaakko Henttinen

puh. 040 5919353