(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri, mekaaninen kunnossapito
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Haemme Olkiluotoon
 
KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ mekaaniseen kunnossapitoon.
 
Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt kunnossapitoinsinöörejä ydinvoimalaitoksen mekaaniseen kunnossapitoon.

Tehtävässäsi vastaat oman laitevastuualueesi laitteiden kunnossapidosta yhteistyössä muun kunnossapidon ja palvelutoimittajien kanssa mm. suunnittelemalla, resursoimalla ja toteuttamalla ennakkohuollon ja varaosien määrittelyn. Tehtävääsi sisältyy myös kunnossapito-ohjelmien ja työtapojen kehittäminen omalla vastuualueellasi sekä osallistuminen kunnossapidon toiminnan kehittämiseen. 


Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (LVI-alan ja/ tai mekaanisten pumppujen kunnossapitotöistä) ja sinulla on kykyä omaksua työhön liittyvät kunnossapidon tietojärjestelmät. Olet asiakaspalveluhenkinen, ryhmätyötaitoinen, ongelmanratkaisukykyinen ja sinulla on valmiudet osallistua tarvittaessa työnjohtotehtävien hoitoon.

Etsimme henkilöä, jolla on halu sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta.
 
Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

Tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Marko Burjam p. 050-072 3666.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 11.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!