(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri, mekaaninen kunnossapito (reaktorilaitos)
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Haemme Olkiluotoon
KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ, MEKAANINEN KUNNOSSAPITO (REAKTORILAITOS)

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä tai -teknikkoa reaktorilaitoksen mekaaniseen kunnossapitoon.

Tehtävässäsi vastaat oman laitevastuualueesi laitteiden kunnossapidosta yhteistyössä muun kunnossapidon ja palvelutoimittajien kanssa mm. suunnittelemalla, resursoimalla ja toteuttamalla ennakkohuollon ja varaosien määrittelyn. Tehtävääsi sisältyy myös kunnossapito-ohjelmien ja työtapojen kehittäminen omalla vastuualueellasi sekä osallistuminen kunnossapidon toiminnan kehittämiseen. Lisäksi osallistut oman vastuualueesi kunnossapidon toteutukseen valvomalla, ohjaamalla ja johtamalla töitä. 

Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, hallitset yleisimpien tietojärjestelmien käytön ja sinulla on kykyä omaksua työhön liittyvät kunnossapidon tietojärjestelmät. Olet asiakaspalveluhenkinen, ryhmätyötaitoinen, ongelmanratkaisukykyinen ja sinulla valmiudet osallistua tarvittaessa työnjohtotehtävien hoitoon. Tehtävän hoitaminen edellyttää englannin kielen taitoa. 

Arvostamme kykyä sitoutua tehtäviin pitkäaikaisesti, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Sauli Suoniemi, p. 040-077 8420.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 13.10.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!