(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri / Käyttövarmuusvastaava
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Haemme nyt joukkoomme Raumalle Metsä Fibren sellutehtaalle

Kunnossapitoinsinööriä / Käyttövarmuusvastaavaa

Kunnossapitoinsinöörinä vastaat sellutehtaan käynnissäpitoyksikön operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat käyttövarmuuden johtaminen ja kehittäminen yhdessä oman henkilöstön ja asiakkaan kanssa, prosessilaitteiden kunnossapidollinen elinkaarihallinta, ennakoivan kunnossapidon kehitys sekä työnsuunnittelun ohjaus ja kehitys sisältäen vuosihuoltoseisokkisuunnittelun koordinoinnin. Pystyt tarvittaessa kommunikoimaan myös englannin kielellä.

Olet koulutukseltasi diplomi-insinööri tai insinööri ja sinulla on useamman vuoden työkokemus teollisuuden kunnossapidosta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä hyvä paineensietokyky. Olet yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen, ja sinulla on myönteinen suhtautuminen työturvallisuuden kehittämiseen. Selluteollisuuden prosessituntemus ja SAP-kunnossapitojärjestelmän osaaminen ovat eduksi tehtävässä.

Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, kiinnostavat työtehtävät osaavassa kunnossapito-organisaatiossa sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosyksikön päällikkö Sami Kankaanoja p. 040 412 5538, sami.kankaanoja@caverion.com

Hae tehtävään 8.3.2020 mennessä osoitteessa www.caverion.fi/avoimet-tyopaikat