(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinööri Eurajoelle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Hei,

Sinä kunnossapidon osaaja, olisitko kiinnostunut siirtymään käytännön kenttätöistä kunnossapidollisten määrittely- ja suunnittelutehtävien pariin?

Haemme kunnossapitoinsinööriä Eurajoelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme, että olisit valmis sitoutumaan asiakkaamme projektiin vähintään kolmeksi vuodeksi. Lisäksi odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI) sekä aikaisempaa työkokemusta käyttö- ja kunnossapitotoiminnoista. Sinulla on perustiedot hallussa kunnossapitosuunnittelun
menetelmistä ja kunnossapidon tietojärjestelmistä. Työskentelet järjestelmällisesti ja kommunikoit luontevasti kunnossapidon kannalta keskeisten eri sidosryhmien kanssa. Projektikielenä on suomi.

Osana kunnossapidon suunnittelua monipuoliseen työnkuvaan sisältyy muun muassa järjestelmätoimitusten sisällön ja toimitusajankohtien kartoittamista,
laitteiden kunnossapitoluokituksen sekä ennakkohuolto-ohjelmien laadintaa ja laadinnan aikataulujen tarkistamista, varaosatasojen määritystä, huoltosopimusneuvotteluita sekä kunnossapidon edustamista hankinnoissa.

Tarjolla mielenkiintoinen ja haastava tehtävä kansainvälisesti arvostetussa yhtiössä sekä mahdollisuus kehittää osaamistasi työn lomassa. Asiakkaamme on sitoutunut perehdytykseesi sekä koulutukseesi työsuhteen aikana.

Mikäli kiinnostuit, laitathan pikaisesti meille hakemusta tulemaan, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833. Tehtävän viimeinen hakupäivä 13.12.2019.