Kunnossapitoinsinööri, BASF Oy
BASF Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Haemme kunnossapitoinsinööriä BASF Oy:n Haminan laitokseen vastaamaan instrumentaatiosta ja automaatiojärjestelmän laitteiston ylläpidosta. Voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan. Barona Engineering toimii rekrytointikumppanina, tehtävässä rekrytoidut suoraan BASFin palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitoinsinöörinä vastaat Instrumentoinnista eli kenttälaitteiden kunnossapidosta ja kehityksestä sekä automaatiojärjestelmän laitteiston ylläpidosta. Myös turva-automaation määräaikaistarkastukset ja kunnossapito sekä osallistuminen projekteihin omalla vastuualueellasi kuuluvat tehtäviisi. Pääset myös osallistumaan laitoksen tuleviin laajennusprojekteihin. Kunnossapitoinsinöörinä vastaat myös osaltasi kunnossapitotöiden turvallisesta suorittamisesta ja osallistut projekteihin liittyviin riskiarvointeihin. Tehtävässä sijoitut pieneen ja tehokkaaseen kunnossapito-organisaatioon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. automaatioinsinööri)
  • muutaman vuoden kokemusta teollisuuden vastaavista tehtävistä
  • vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä projekti- ja tiimityötaitoja
  • paineensietokykyä ja oma-aloitteista sekä kehityssuuntautunutta asennetta.

Haminassa toimii asiantuntijaorganisaatio, jonka periaatteina on oikeudenmukaisuus, jatkuva parantaminen, tavoitteellisuus ja yhdessä tekeminen.

Tehtävässä pääset työskentelemään aidosti kansainvälisessä organisaatiossa eri tahojen kanssa, joten toivomme sinulta kykyä toimia kansainvälisessä matriisiorganisaatiossa. Jos olet vielä analyyttinen ja tavoitteellinen työtavaltasi ja haluat, projekti menevät maaliin aikataulussa – silloin sovit erinomaisesti tiimiin!

BASF Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi mielenkiintoisten projektien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13:00 – 14:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot