(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinöörejä (sähkö-/automaatio)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla Suomessa noin 1000 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Oletko suunnitelmallinen tiimityöskentelijä, joka tarttuu innolla uusiin haasteisiin?

Haemme nyt kolmea kunnossapitoinsinööriä (sähkö-/automaatio) vakituisiin työsuhteisiin Eforalle Imatran tulosyksikköön kartonkikoneille ja massanvalmistukseen.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtäväkuvaus

Kunnossapitoinsinöörinä vastuullasi on alueesi päivittäinen kunnossapitotöiden johtaminen.

Tehtävissä pääset huolehtimaan työnsuunnittelusta, resursoinnista sekä alihankinnan käytöstä. Varmistat, että kunnossapito- sekä ennakkohuoltotyöt tehdään suunnitellusti resursoiden. Osallistut myös koneiden ja laitteiden elinkaaren hallintaan. Kehität tuotantolaitteita systemaattisesti jatkuvan parantamisen työkaluja hyödyntäen.

Toimintaasi ohjaavat asiakaslähtöisyys ja turvalliset toimintatavat. Osa tehtävistä on esimiestehtäviä.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme tehtäviin soveltuvaa sähkö-/automaatioinsinöörin tutkintoa sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuuden kunnossapidosta. Katsomme SAP R/3 - ja MS Office -ohjelmistojen osaamisen eduksi.

Toivomme, että olet halukas kehittymään kanssamme ja sopeudut hyvin muutoksiin. Arvostamme yhteistyötaitoja ja pitkäjänteistä työskentelyotetta.

Kiinnostuitko? Haethan tehtäviä viimeistään 21.10. mennessä.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Kunnossapitopalvelupäällikkö Markus Niskanen, 040 673 9018

Kunnossapitopalvelupäällikkö Vesa Silvennoinen, 040 065 4946

Kunnossapitopalvelupäällikkö Pertti Pulkkinen, 020 462 2707