(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoinsinöörejä (mekaaninen)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haluatko päästä osaksi uudistuvaa palveluyritystä, jossa teollisuuden kunnossapito viedään uudelle tasolle? Kiinnostaisiko sinua päästä johtamaan mekaanisia kunnossapitotöitä ja saada oma vastuualue? Saatat silloin olla etsimämme kunnossapitoinsinööri.

Haemme nyt kahta mekaanista kunnossapitoinsinööriä kartonkitehtaalle ja jatkojalostuskoneille Imatran tulosyksikköön.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtävänkuvaus

Kunnossapitoinsinöörinä vastuullasi on alueesi päivittäinen mekaanisten kunnossapitotöiden johtaminen. Tehtävissä pääset huolehtimaan työnsuunnittelusta, resursoinnista sekä alihankinnan käytöstä.

Varmistat, että kunnossapito- sekä ennakkohuoltotyöt tehdään suunnitellusti resursoiden. Osallistut myös koneiden ja laitteiden elinkaaren hallintaan. Pääset kehittämään tuotantolaitteita systemaattisesti jatkuvan parantamisen työkaluja hyödyntäen.

Toimintaasi ohjaavat asiakaslähtöisyys ja turvalliset toimintatavat.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme tehtäviin soveltuvaa koneinsinöörin tutkintoa sekä muutaman vuoden aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuuden kunnossapidosta. Katsomme eduksi SAP R/3 -ohjelmiston tuntemuksen.

Toivomme, että olet suunnitelmallinen tiimipelaaja, joka tarttuu innolla haasteisiin ja sopeutuu muutoksiin.

Meillä Imatralla on osaava porukka ja loistava tekemisen meininki. Tahdotko liittyä osaksi joukkoamme kunnossapidon edelläkävijöinä?

Haethan tehtäviin viimeistään 23.11.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Kunnossapitopalvelupäällikkö Vesa Silvennoinen, p. 0400 654 946

Kunnossapitopalvelupäällikkö Rauno Päivinen, p. 040 846 9715