(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitohenkilö Delipapin tehtaalle
Delipap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019
Delipap Oy
Delipap Oy on vuonna 1979 perustettu dynaaminen, suomalainen perheyritys, jonka perusarvo on ympäristövastuullisuus. Valmistamme tuotteemme Suomessa ja tunnetuimmat ovat Muumi Baby -vaipat sekä Vuokkoset –naisten hygieniatuotteet. Delipapissa työskentelee noin 60 alan ammattilaista, ja liikevaihtomme on lähes 20 miljoonaa euroa. Viennin osuus liikevaihdosta on noin 30%. Tuotteitamme viedään jo 20 maahan, ja brändivienti on nopeassa kasvussa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Kirkkonummella ja Tammisaaressa. www.delipap.fi
Toimenkuva
Etsimme Veikkolassa sijaitsevalle tehtaalle kunnossapitohenkilöä vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat tuotantolinjojen, tehdasjärjestelmien ja tehdaskiinteistöjen vaihtelevat kunnossapitotyöt sisältäen mm. viankorjaukset, määräaikaishuollot ja erilaiset tekniset projektit. Toimit osana kunnossapitotiimiä ja työskentelet kahdessa vuorossa (valmius myös kolmivuoroon).
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Olet innokas ja aktiivinen sekä toimit oma-aloitteisesti ja vastuuntuntoisesti ja hallitset kunnossapitoon liittyvän raportoinnin työkaluineen. Myös englannin kielisen tekstin ymmärtäminen on eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle vakituisen työn dynaamisessa perheyrityksessä mielenkiintoisten tehtävien parissa. Tehtaamme sijaitsee rauhallisella teollisuusalueella sujuvien kulkuyhteyksien varrella, tulet sitten pk-seudulta, etelärannikolta tai lännen suunnasta.

VMP hoitaa rekrytointia Delipapin toimeksiantona, joten ole hyvä ja hae tehtävää 29.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Muistathan liittää mukaan ansioluettelosi ja ilmoittaa myös palkkatoiveesi.
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2019 mennessä.