Kunnossapitoharjoittelija jätevoimalaan
Vantaan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haussa tulevaisuuden energiaosaaja!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen ja koulutukset työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme Itä-Vantaalla sijaitsevaan jätevoimalaamme tuotannon mekaaniseen kunnossapitoon neljää harjoittelijaa ajalle 1.6.-29.10.2022. Kesätyön ajankohdasta on mahdollista sopia ja muokata harjoittelijan mukaan. Kesätyötehtäviin kuuluu jätevoimalan päivittäiset kunnossapito- ja huoltotehtävät. Työskentelemme päivittäin klo 7.00–15.09 työvuoroissa.

Mekaanisen kunnossapidon työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Työtehtäviin sisältyy esimerkiksi koneiden ja laitteiden huoltoja ja korjauksia, tukosten availua sekä ennakkohuoltotöitä kuten suodattimien putsausta. Lisäksi harjoittelijan osaamisen mukaan tehtävään voidaan sisällyttää koneistus- ja hitsaustöitä. Jätevoimalan vuosihuollon aikana (kesto n. 3–4 viikkoa) töitä tehdään tarpeen mukaan kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Tarvittaessa työtehtäviä tulee myös lämpökeskuksillemme ja pumppaamoille, jotka sijaitsevat ympäri Vantaata.

Jätevoimalan kunnossapitotiimiimme kuuluu kuusi vakituista asentajaa, jotka tulevat perehdyttämään ja opastamaan sinut tuleviin kesätyötehtäviisi.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet koulutukseltasi kone- ja metallialan opiskelija tai esimerkiksi 1.–3. vuoden ammattikorkeakoulu tai -korkeakouluopiskelija ja suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan sekä vähintään 18-vuoden ikäinen.
  • Työskentelet tarkasti, omatoimisesti ja huolellisesti.
  • Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle tehtävässä eduksi.

Lisätietoja tehtävästä saat kunnossapitomestari Mikko Grönlundilta sähköpostitse mikko.gronlund@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 433 7835 arkisin klo 10–14.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme 13.2.2022 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme kesätyötehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ps. Tutustu meihin työpaikkana ja työnantajana urasivuillamme sekä seuraathan meitä myös somekanavissamme!

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548976
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa