(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoharjoittelija jätevoimalaan, 5 paikkaa
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme jätevoimalamme tuotannon mekaaniseen kunnossapitoon viittä kesätyöntekijää ajalle 4.5.-30.9.2020. Kesätyön ajankohdasta on mahdollista sopia ja muokata kesätyöntekijän mukaan. Kesätyötehtäviin kuuluu jätevoimalan päivittäiset kunnossapito- ja huoltotehtävät. Työskentelemme päivittäin klo 7.00-15.09 työvuoroissa.

Mekaanisen kunnossapidon työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Työtehtäviin sisältyy esimerkiksi koneiden ja laitteiden huoltoja ja korjauksia, tukosten availua sekä ennakkohuoltotöitä kuten suodattimien putsausta. Lisäksi kesätyöntekijän osaamisen mukaan tehtävään voidaan sisällyttää koneistus- ja hitsaustöitä. Jätevoimalan vuosihuollon aikana (kesto n. 3-4 viikkoa) töitä tehdään tarpeen mukaan kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Tarvittaessa työtehtäviä tulee myös lämpökeskuksillemme ja pumppaamoille, jotka sijaitsevat ympäri Vantaata.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet koulutukseltasi kone- ja metallialan opiskelija tai esimerkiksi 1.-3. vuoden ammattikorkeakoulu tai -korkeakouluopiskelija ja suuntautunut kone- tai energiatekniikkaan sekä vähintään 18 -vuoden ikäinen
  • Työskentelet tarkasti, omatoimisesti ja huolellisesti
  • Aikaisempi työkokemus sekä innokkuus oppia uutta ovat sinulle eduksi

Lisätietoja tehtävästä ja meistä työnantajana saat kunnossapitomestari Mikko Grönlundilta sähköpostitse mikko.gronlund@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 433 7835 arkisin klo 10-14.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 16.2.2020 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tule tapaamaan meitä Contact Forum -rekrytointimessuille Messukeskukseen torstaina 23.1.2020 klo 10 alkaen! Olemme paikalla #energiajengiläistemme kanssa kertomassa kesätyömahdollisuuksistamme! Ja seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!