Kunnossapitoasentajia
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haemme joukkoomme Metsä Fibren Rauman tehtaalle

Kunnossapitoasentajia

Toimintamme kehittyessä haemme kasvavaan joukkoomme kunnossapitoasentajia. Tehtävässä toimit yhteistyössä osaavan tuotanto- ja kunnossapito-organisaation kanssa ja näet oman työsi lisäarvon tuotantotehokkuuden, käyttövarmuuden sekä kunnossapidon tuottamisena asiakkaallemme. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy soveltuva tekninen koulutus sekä kokemusta esim. mekaanisten laitteiden kunnossapidosta, koneistuksesta, mittaavasta kunnonvalvonnasta tai hydrauliikasta. Tärkeänä pidämme myös hyviä ongelmanratkaisutaitoja, sitoutuneisuutta sekä aktiivista otetta työturvallisuuden kehittämiseen. Eduksi luetaan myös SAP-osaaminen sekä sellutehtaan prosessituntemus. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen sekä joustava.

Botnia Mill Servicella tarjoamme sinulle ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapito- ja suunnitteluyhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen ovat osa jokapäiväistä arkea. Panostamme henkilöstön koulutukseen sekä osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme monipuolisia urapolkumahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitovastaava Tapio Ranta-Eskola, p. 040 756 0682.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.01.2022 mennessä.

 

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuus-divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. 

Omistajiemme strategisen kumppanuuden pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua. 

Vahvat kotimaiset omistajayhtiöt mahdollistavat erittäin vahvan roolin myös digitalisoituvassa maailmassa ja koko henkilöstömme osallistuu toimintamme kehittämiseen. Kyvyllä reagoida muuttuvaan maailmaan ja tunnistamalla asiakkaidemme tarpeet, olemme aina askeleen edellä. 

Botnia Mill Servicessä meitä työskentelee reilu 380 ammattilaista kahdeksalla eri toimipaikalla ympäri Suomea: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Äänekoskella, Tampereella, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot