Kunnossapitoasentajia
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Haemme joukkoomme Metsä Fibren Äänekosken tehtaalle

Kunnossapitoasentajia

Toimintamme kehittyessä haemme kasvavaan joukkoomme kunnossapitoasentajia. Tehtävässä toimit yhteistyössä osaavan tuotanto- ja kunnossapito-organisaation kanssa ja näet oman työsi lisäarvon tuotantotehokkuuden, käyttövarmuuden sekä kunnossapidon tuottamisena asiakkaallemme. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy soveltuva tekninen koulutus sekä työkokemusta alalta. Tietotekniset taitosi ovat hyvät ja vahva työturvallisuusasenteesi on tinkimätön osa ammattitaitoasi. Eduksi luetaan myös SAP-osaaminen sekä sellutehtaan prosessituntemus. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen sekä joustava.

Botnia Mill Servicellä tarjoamme sinulle kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitovastaava Timo Borovkoff, p. 040 563 9059 ja käyttövarmuusvastaava Pasi Forssell, p. 040 762 9603.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä.

 

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuus-divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon.

Botnia Mill Servicessä meitä työskentelee 360 ammattilaista kahdeksalla eri toimipaikalla ympäri Suomea: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Äänekoskella, Tampereella, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot