(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia
Fresh Servant Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2020

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu hedelmiin ja vihanneksiin erikoistunut yritys. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja Salaatti Mestari -salaattibaari. Vuonna 2019 liikevaihtomme kasvoi noin 66,9 miljoonaan euroon. Toimipisteemme sijaitsevat Pedersöressä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessämme työskentelee tänä päivänä yli 450 henkilöä. Lisätietoja yrityksestämme saat kotisivuiltamme www.fresh.fi. 

 

Olemme vaiheessa, jossa lisäämme automatisaatiota tehtaaseemme ja tämän vuoksi tarvitsemme lisää osaamista kunnossapitotiimiimme. Haemme tiimiimme kahta

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Kunnossapitoasentajana työskentelet tuotantokoneiden huolto-, korjaus- ja kunnossapitotöiden parissa sekä osallistut aktiivisesti uusien koneiden käyttöönottoon.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä ammattikoulutusta, sillä työssäsi tarvitset mekaniikka-, pneumatiikka-, hydrauliikka- sekä sähkö- ja automaatioalan osaamista. Lisäksi arjen aherruksessa tarvitset oma-aloitteista työskentelytapaa, tiimityötaitoja ja ongelmanratkaisukykyä.

Tehtävässä voit työskennellä sekä Lapuan, Seinäjoen että Pedersören toimipisteessä tai vain Pedersören toimipisteessä Edsevössä.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kunnossapitopäällikkö Mats Eklund, 0406329578.

Tule onnistumaan kanssamme! Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.3.2020 hae tehtävää painikkeen kautta.