(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Asiakkaamme on ammattitaitoinen ja kokenut teollisuuden palveluyritys, joka kehittää ja tarjoaa palvelujaan energia, kone ja metallitoimialan sekä marine toimialan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille. Erikoisosaamistamme ovat vaativat offshore ja subsea rakenteet, tuotantolauttojen, runko ja teräsrakenteiden sekä lohkojen asennus ja hitsaus. Lisäksi teemme korkeaa hygieniaa vaativia kone ja laiteasennuksia. Asiakkaamme on suomalainen, luotettava ja asiantunteva teollisuuden kumppanisi nyt ja tulevaisuudessa.

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa etsimme heille Kunnossapitoasentajia.
Tehtävässä tulet vastaamaan erityisesti Voimalaitosten isojen teollisuuskoneiden vianetsinnästä ja vikatilanteiden korjaamisesta sekä huolloista yhdessä tiimisi kanssa.

Työ on pääsääntöisesti mekaanista kunnossapitoa. Esimerkiksi laakereiden ja pumppujen vaihtoja. Tulet työskentelemään ensisijaisesti Riihimäellä, mutta työssä vaaditaan myös matkustusvalmiutta.
Toivomme, että sinulla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta kunnossapidon tehtävistä. Erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta Voimalaitoksien kunnossapitotehtävistä. Sinulta onnistuu ongelmienratkaisu ja näet koneiden vikatilanteet positiivisena haasteena. Persoonaltasi olet yhteistyökykyinen ja oppimishaluinen. Sinulla on positiivinen asenne ja miellät itsesi tiimipelaajaksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä ja monipuolisessa tehtävänkuvassa. Työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa.
Haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävästä Lisätietoja tehtävästä antaa Sihdiltä Teemu Mustasilta, teemu.mustasilta@sihti.fi puh. 0406216795