(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Etsimme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJIA Tornioon.

Työ on mekaanista kunnossapitoa ja töitä tehdään pareittain kokeneen asentajan kanssa. Töitä tehdään 8h yövuoroissa klo. 22-06 ja töiden kesto on alustavasti 26.11-10.12.2019, mutta mahdollisesti jatkuvat pidempäänkin. Toivomme hakijalta alan koulutusta tai työn kautta hankittua kokemusta kunnossapidon tai huollon tehtävistä, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturva- ja tulityökortit ovat välttämättömät. Jos et vielä omista niitä, ne ehtii hyvin suorittaa ennen töiden alkua!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön, kilpailukykyisen palkkauksen lisineen, tarvittavat suojavarusteet ja työterveyshuollon palvelut. Huomioithan, että hyvä suoriutuminen tässä tehtävässä voi halutessasi tuoda mahdollisuuksia työllistyä myös jatkossakin.

Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja saat toimistoltamme jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi