(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia
Boliden Kevitsa

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Kevitsan kaivos Sodankylässä hakee kunnossapitotöihin

Kunnossapitoasentajia

Tehtävät

Kunnossapitoasentajan työtehtäviin kuuluvat Kevitsan kaivoksen rikastamon laitteistojen huolto- ja kunnossapitotyöt.

Koulutus ja vaatimukset

Työtehtävät edellyttävät kunnossapitoasentajan peruskoulutusta tai muuta soveltuvaa tutkintoa (hitsaajan, kaivosalan, koneasentajan tai metallijalostuksen ammattitutkintoa). Arvostamme aiempaa kokemusta tuotantolaitoksen kunnossapitotehtävistä. Odotamme sinulta käytännön hitsaustaitoja MIG- ja puikkohitsaukselle sekä kykyä hahmottaa laitteiden toimintaa piirustuksista. Katsomme eduksi, että hallitset koneistuksen perustiedot.

Kunnossapitoasentajan tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä haastavissa kaivosolosuhteissa. Työympäristö on pölyinen ja työskentelypisteen lämpötilat vaihtelevat. Odotamme vastuullista asennetta työhön ja työvälineiden turvalliseen käyttöön sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työsuhteen alkaessa työtehtävä on keskeytymätöntä vuorotyötä (5 töitä/5 vapaata, 10h/päivä).

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä saat kunnossapitoinsinööreiltä: Jari Pulkkinen, jari.pulkkinen(at)boliden.com tai Joona Kuosku, joona.kuosku(at)boliden.com

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: http://www.boliden.com/fi/Urabolidenissa/ 16.1.2019 mennessä.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen(at)boliden.com