(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Haemme nyt kunnossapitoasentajia vakituisiin työsuhteisiin Varkauden, Heinolan, Uimaharjun ja Oulun yksiköihin.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan sekä olla vaikuttamassa koko liiketoiminnan kehitykseen. Pääset luomaan edellytyksiä sekä oman että vastuualueesi toiminnan parantamiseen.

Tehtävänkuvaus

Työtehtäviisi kuuluvat prosessiteollisuuden erilaisten koneiden kunnonvalvonta, ennakkohuolto- ja kunnonvalvontajärjestelmien ylläpito, kehittäminen ja raportointi sekä jatkuva parantaminen. Toimenkuvaasi kuuluvat myös vaurioanalyysien teko sekä tuotannon ja kunnossapidon rajapinnassa toimiminen.                       

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta vähintään ammattiopistotasoista tutkintoa sekä yli kolmen vuoden työkokemusta mekaanisen kunnossapidon alalta.  Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia sekä hallitset SAP R/3- sekä SKF Analyst/DMM -ohjelmistot. Katsomme eduksesi värähtelyanalysoijan sertifiointitasot 1-3.

Toivomme, että olet ulospäinsuuntautunut, tarkka ja oppimishaluinen sekä omaat hyvät suomen ja englannin kielen taidot. Tehtävässä edellytetään liikkumista eri yksiköissämme.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Varkaus & Heinola: Kunnossapitoinsinööri Petri Pulkkinen, p. 040 356 6624

Uimaharju: Luotettavuusinsinööri Jarkko Suhonen, p. 040 350 1562 & Kunnossapitoinsinööri Petri Pulkkinen, p. 040 356 6624

Oulu: Kunnossapitopalvelupäällikkö Pasi Niemi, p. 040 523 5426 & Kunnossapitoinsinööri Petri Pulkkinen, p. 040 356 6624