(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia voimalaitosprojekteihin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme ahkeria ja motivoituneita kunnossapitoasentajia. Asiakkaamme on keskisuuri metallialan yritys, joka tekee muun muassa laiteasennuksia, hitsaustöitä sekä huolto- ja kunnossapitotöitä mm. energia-alan toimijoille.

Työnkuvaus

Kunnossapitoasentajat tulevat työskentelemään voimalaitoksessa. Työ sisältää esimerkiksi puhaltimien ja pumppujen purkua ja kasausta, laakerointia ja muita asennustehtäviä. Projekti alkaa maalis-huhtikuussa. Työtä tehdään päivävuorossa.

Työn edellytykset

 
Työ edellyttää kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta ja/tai alan koulutusta. Lisäksi osaat lukea piirustuksia. Sinulla on voimassa olevat työturva-, tulityö- ja EA1-kortit. Olet täsmällinen työntekijä ja sinulla on motivoitunut ja työtä pelkäämätön asenne. Katsomme eduksesi myös kokemuksen voimalaitostyöskentelystä ja hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon. Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy asiakaspalvelulähtöistä asennetta.

Tarjoamme

Tässä työssä pääset tekemään vaihtelevaa ja monipuolista työtä, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Pääset mukaan positiiviseen ja kannustavaan työporukkaan. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkan, 16-18e/h. Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Heinille numeroon 0440 60 4002 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi  

Avainsanat: koneenasentaja, kunnossapito, koneenasennus