Kunnossapitoasentajia Satakunta ja Varsinais-Suomi
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

ELCOLINE GROUP ON VUONNA 2002 PERUSTETTU URAKOINTI- JA KUNNOSSAPITOALAN YRITYS, JONKA ASIAKKAITA OVAT KANSAINVÄLISET TEOLLISUUSYRITYKSET

Elcoline Group työllistää noin 500 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa. Elcoline erottautuu kilpailijoistaan mm. poikkeuksellisen laajalla palvelutarjonnalla, erinomaisella palvelukulttuurilla ja liiketoimintaa tukevilla digitaalisilla työkaluilla.

Kunnossapitoasentajia teollisuuteen ja meriteollisuuteen

Haemme Elcoline Industrial Service Oy:n palvelukseen Rauma-Turku ja Pori-Harjavalta alueille kokeneita teollisuuden sekä meriteollisuuden kunnossapitoasentajia, sähkökunnossapidon ja mekaanisen kunnossapidon tehtäviin. Valitut henkilöt työllistyvät suoraan Elcoline Industrial Servive Oy:n palvelukseen.

Elcoline Industrial Service Oy tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa organisaatiossa, joka keskittyy sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- sekä mekaanisiin kunnossapitotöihin teollisuudessa ja meriteollisuudessa.

Hakijoilta toivotaan kokemusta teollisessa ympäristössä työskentelystä, ymmärrystä työturvallisuusasioista sekä joustavuutta. Työtä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti, riippuen kohteesta ja tekijän osaamisesta.  

Kerro hakemuksellasi vapaamuotoisesti koulutuksestasi sekä työkokemuksestasi ja siitä, millaisissa tehtävissä olet valmis työskentelemään sekä palkkatoiveesi. 

Työt alkavat sovitusti mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa arkisin klo 10-16/Jaana Koivumäki 044 765 7210

Elcoline Industrial Service Oy on osa Elcoline Groupia, joka on valtakunnallisesti noteerattu kasvuyritys. Tule mukaan osaksi kasvutarinaa! https://elcoline.fi/ 

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot