(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentajia Sastamalan tehtaille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Teknikum on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1989. Teknikum-konserniin kuuluvat Sastamalassa sijaitsevat Teknikum Oy Vammalan tehdas, Teknikum Oy Kiikan tehdas ja Teknikum Sekoitukset Oy Keravalla. Teknikumilla on myös myyntiyhtiö Saksassa, myyntiedustus Venäjällä, tuotantoyhtiö Kiinassa sekä unkarilainen tytäryhtiö nimeltään T-Plasztik. Konsernin henkilöstömäärä on noin 700 henkilöä ja sen liikevaihto n. 70 miljoonaa euroa.

 

Etsimme nyt kunnossapitoasentajia Sastamalan tehtaille. Edellytämme sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta. Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapitotehtävistä ja erityisesti ohjelmoitavista logiikoista katsotaan eduksi. Sinulla on valmius tehdä kolmivuorotyötä tarvittaessa. Työskentelet osana kunnossapitotiimiä joten toivomme sinun olevan hyvä tiimipelaaja.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työmahdollisuuden menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä sekä mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Tehtävässä menestymisen tueksi saat hyvän perehdytyksen työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Kolehmainen p. 040 198 5508 tai tiina.kolehmainen@adecco.fi.